Svjetski prvak u hrvanju rastjerao goste s vlastite svadbe, vukao mladu za kosu

Radiosarajevo.ba
Svjetski prvak u hrvanju rastjerao goste s vlastite svadbe, vukao mladu za kosu
Foto: Instagram / Zaurbek Sidakov i Madina Pliyeva

Svjetski prvak u hrvanju prekinuo je vlastitu svadbu nakon što su gosti iznenada dobili telefonske poruke s golišavim fotografijama mladenke uz tvrdnje da je ljubavnica jednog milijardera i eskort dama.

Na vjenčanju Zaurbeka Sidakova s Madinom Pliyevom, kojem je prisustvovalo 500 zvanica, do tada je sve bilo kako treba. No, gosti su odjednom primili neobične poruke.

Snimke je, kako prenose mediji, navodno poslala supruga Madininog ljubavnika, koja je kompromitirajući materijal slučajno pronašla u muževom telefonu.

Zaurbek Sidakov (24), hrvač koji je trebao predstavljati Rusiju na Olimpijskim igrama 2020. prije nego što su odgođene zbog COVID19, bio je toliko ogorčen da je suprugu povukao za kosu tražeći odgovore i otkazao je zabavu

Ostavio ju je uplakanu na podu.

Nevjesta nije komentirala tvrdnje, ali njeni prijatelji osporavaju navode. Navodno je ona bila zaljubljena u oženjenog muškarca, ali prije tri godine.

Poruke su na svadbi "bljesnule" za vrijeme tradicionalnog plesa.

Kasnije su mladenku prijatelji i porodica odveli u bolnicu, a sada se navodno skriva u Moskvi.

Prijatelji mladoženje morali su ga odvesti sa zabave i u planine kako bi se "urazumio i da ne radi ništa naglo", piše The Sun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije