Isplivali sočni detalji: Zašto se raspao prvi brak Meghan Markle?

Radiosarajevo.ba
Isplivali sočni detalji: Zašto se raspao prvi brak Meghan Markle?
Foto: EPA-EFE / Meghan Markle

Mnogi su joj zamjerali što je rastavljena, ona sama, kao i njezin bivši partner nisu u javnosti rekli ni slova o svom bivšem odnosu, no sada su neke stvari o prvom braku Meghan Markle (39) ipak isplivale na površinu.

Američka glumica dugi je niz godina bila u vezi s TV producentom, a navodi u knjizi "Finding Freedom" tvrde da im se brak raspao zbog Meghanine iznenadne slave koja je došla s ulogom u seriji "The Suits".

knjiga izazvala pažnju javnosti  - undefined

Foto: EPA-EFE: knjiga izazvala pažnju javnosti

Dvojac autora, inače novinara koji prate kraljevsku obitelj - Omid Scobie i Carolyn Durand tvrde da je prvi suprug vojvotkinje od Sussexa Trevor Engelson (43) volio kada je njegova supruga bila ovisna o njemu, piše Gloria.

Par je bio u vezi sedam godina prije nego su se vjenčali 2011., a udaljavati su se počeli već 2013. nakon što se Meghan proslavila ulogom.

Ova intimna knjiga, najvruće je štivo ovog ljeta, pruža intimne detalje i osobni pogled na događaje koji su doveli do odlaska vojvode i vojvotkinje od Sussexa iz kraljevske porodice, a autori tvrde da je svaku informaciju u njihovoj knjizi potvrdilo barem dva izvora.

Prema knjizi mlada, tada 23-godišnja, Meghan jako se zaljubila u supruga Trevora, koji je tada bio mlad i perspektivan producent, kojeg su hollywoodski mediji uvrštavali na top liste najboljih budućih profesionalaca.

No, iako su prije braka proveli sedam godina u vezi, par je u braku bio samo 23 mjeseca. Njihov brak poklopio se s Meghaninom glavnom ulogom Rachel Zane u "The Suits" - što je poremetilo odnos snaga u njihovom odnosu, tvrde autori knjige.

Kako tvrdi njezin prijatelj, Trevoru se "nije svidjelo", što se nakon njezine glavne uloge dinamika u vezi promijenila.

Glumica je s ostatkom ekipe provodila većinu vremena u Torontu u Kanadi, gdje se snimala serija, dok je njezin partner živio u SAD-u te je i ta razdvojenost pridonijela njihovom udaljavanju.

Znak da očito nešto ne štima, bio je Trevorov odlazak na dodjelu Oskara u februaru 2013. na koju je otišao sam. To je objasnio činjenicom da je dobio samo jednu kartu, ali vojvotkinja je očito posumnjala da njen suprug ne želi podijeliti pažnju s njom.

Šest mjeseci nakon toga, par se rastao, bilo je to točno 23 mjeseca nakon njihovog romantičnog vjenčanja na Jamajki.

Vjenčali su se u rujnu 2011. pred stotinjak članova porodicei i prijatelja. Brak im je i službeno okončan 2014. zbog "nepremostivih razlika" kako stoji u papirima za razvod.

Kao i Meghan i Trevor je krenuo dalje sa životom, oženio je nutricionistkinju Tracey Kurland (33), u maju prošle godine, gotovo tačno godinu dana nakon što su Meghan i princ Harry (35) izrekli vjenčane zavjete.

Trevor je svoju drugu suprugu, inače kći bankara multimilijunaša, zaprosio u lipnju 2018., nakon godinu dana veze.

Iako je u međuvremenu njegova bivša supruga postala nevjerojatan mamac za tabloide, Trevor je do danas ostao kao zaliven o njihovom braku i vezi nije rekao ni slova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije