Sanjin Pehlivanović među 64 najbolja na Svjetskom prvenstvu u bilijaru

0
Radiosarajevo.ba
Sanjin Pehlivanović među 64 najbolja na Svjetskom prvenstvu u bilijaru
FOTO: Facebook / Pehlivanovic / Arhiv

Nakon fantastične partije na startu Svjetskog prvenstva u bilijaru, Sanjin Pehlivanović je prošao i među 64 najbolja igrača svijeta pobjedom nad Craigom Osborneom rezultatom 9:4.

Pehlivanović je jučer odigrao izuzetan meč i slavio je protiv Kevina Lannoyea rezultatom 9:2, a današnji rival Craig Osborne pružio je nešto veći otpor, piše Scsport.ba.

Ipak, mladi Sarajlija je slavio rezultatom 9:4 i tako je prošao među najbolja 64 igrača na Svjetskom prvenstvu u disciplini ‘devetka’ koje se održava u engleskom Milton Keynesu, u Marshall Areni.

Za rundu najboljih 64 nije već projektovan žrijeb, pa će tako biti izvučeni parovi, nakon čega će najbolji bh. igrač bilijara saznati svog rivala u borbi za četvrtu rundu.

Ono što je sigurno, Pehlivanović će žrijebom dobiti nekog od ‘lucky loosera’, igrača koji su izgubili u prvom kolu, ali su u dijelu žrijeba koji donosi novu šansu da se prođe dalje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije