Ruski ministar bijesan zbog objave turske plivačice: "Ovo je nacionalizam, odvratno"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Bogu i narodu ste dodijali, svima se smučili, niko vas očima ne može gledat. Čim se neko vazda osjeća "ugrožen" do njega je!

Sultanu

Erdi se ovo nece svidjeti,ipak su Putko i Aca njegovi jarani.

()()(()(((()(**()

Ja brisim dupe s papirom koji je oslikan s srpskom i ruskom zastavom.dobro se prodaje u trgovinama,cudno pise made in serbia.

BOSNA

Samo gazi fašiste

/ Najnovije