Popularni bokser šokirao potezom: Dobio sina, pa nakon toga objavio da se razvodi od žene

0
Radiosarajevo.ba
Popularni bokser šokirao potezom: Dobio sina, pa nakon toga objavio da se razvodi od žene
Foto: Collage / Andree Celine i Ryan Garcia

Ryan Garcia (25), američka bokserska zvijezda, ponosno je objavio na društvenim mrežama da je dobio sina, a dva sata kasnije objavio je da se razvodi od supruge, poznate italijansko-meksičke influenserice, trenerice fitnesa i modela Andree Celine.

"Čast mi je objaviti svog prekrasnog prvorođenog sina. Slava Gospodu. Tako sam zahvalan, već ga toliko volim. Već je tako brz, ha, ha", napisao je i dodao:

"Trebalo mu je samo 8 minuta da dođe na svijet. Znate odakle mu ta brzina, lol. Bog je dao! I Bog će dati."

Ryan Garcia razveo se dva sata nakon rođenja sina

"Henry Leo Garcia. Bit će deset puta jači, deset puta mudriji, deset puta bolje izgledati, ali morat će raditi deset puta više", napisao je.

Garcia je potom objavio da se razvodi od supruge Andree Celine.

"Dok ulazim u novo poglavlje u svom životu, teška srca moram reći da smo se Drea i ja odlučili razvesti", napisao je američki boksač, a prenosi TMZ Sports.

"Iako ova odluka označava kraj našeg braka, važno je naglasiti da naš odnos kao suroditelja ostaje naš prioritet."

Dodao je da je Celina bila nevjerojatna partnerica i još izvanrednija majka.

Samo jedan poraz u karijeri

Celina se nije osvrnula na razvod u objavi na Instagramu o svom novorođenom sinu, ali TMZ ju je uhvatio kako objavljuje screenshot pjesme Eminema i Rihanne Love the Way You Lie.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1urFuXPpYg/[/instagram]

Garcia u svojoj dosadašnjoj bokserskoj karijeri ima omjer 24:1. Držao je privremeni WBC naslov u lakoj kategoriji 2021., a jedini poraz u karijeri pretrpio je od Gervonta Davis u meču iz aprila 2023.

Na X-u je objavio da se namjerava boriti protiv Rolanda Romera. Kružile su priče o potencijalnoj borbi između Garcije i Devina Haneya, ali čini se da to toga zasad neće doći, javlja Gol.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/ChaD21zjD8e/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije