PONOS: Lejla Njemčević osvojila historijsku srebrnu medalju za BiH na Evropskom prvenstvu!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BIH

Bravo Lelo kraljice!!!!

Tuner

Rodjena tanovic. Ili talovic. Opet gacanski klan kako fahro kaze. Nema gdje ih nema

Istina

Poslije internacionalgog ponizenja na Olimijadi gdje je Bosna tradicionalno bila za zaljenje ovo su vijesti za krezave mase koji traze utjehu,sport i Bosna na 24% drzave je zavrsen i nikada nista biti nece.

Super

Meni se svaki put poboljsa kvalitet zivota kad neki sportista osvoji medalju ili neki pjevac, glumac sta uradi. Odmah lakse platim rezije. A vidim i na okolini pozitivne pomake. A vidi ih kako mogu sami., a drzava im nista nije dala.

Uradi

Meni se svaki put poboljsa kvalitet zivota kad neki sportista osvoji medalju ili neki pjevac, glumac sta uradi. Odmah lakse platim rezije. A vidim i na okolini pozitivne pomake. A vidi ih kako mogu sami., a drzava im nista nije dala. ka Super Nesto od svoga zivota pa ces i ti lakse placati rezije.

Drago dijete

Procitaj komentare i vidi koga predstavljas. Gdje god da si sada, ostani tamo, nadji posao i ostavi ove bijednike sto dalje od sebe.

Oko

Bravo Leki

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Rodjena tanovic. Ili talovic. Opet gacanski klan kako fahro kaze. Nema gdje ih nema ka Tuner A ti u socijalnom stanu jedeš hljeb od tri dana i argeta paštete jer je socijala mala jest mala ali se dobije bez rada

/ Najnovije