Pogledajte kako je Lana Pudar dočekana u Mostaru: "Meni je sada potreban odmor"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mogli biste nam reci PRAVI razlog

...zasto ne ide na Svjetsko. Moze biti samo dvoje. Ili se nema para, sto sumnjam nakon ovog uspjeha jer sad se i kilava drzava mora ukljucit, prevelik je pritisak. Ili se boji ipak svjetskog nivoa, da se ne bude ipak malo podalje od medalja. Nema veze sta god da je, opet cestitke Lani i timu, ali mogli biste nam reci pravi razlog.

Krivi razlog

...zasto ne ide na Svjetsko. Moze biti samo dvoje. Ili se nema para, sto sumnjam nakon ovog uspjeha jer sad se i kilava drzava mora ukljucit, prevelik je pritisak. Ili se boji ipak svjetskog nivoa, da se ne bude ipak malo podalje od medalja. Nema veze sta god da je, opet cestitke Lani i timu, ali mogli biste nam reci pravi razlog. ka Mogli biste nam reci PRAVI razlog Tvoje pitanje implicira odgovor a veoma je maliciozno. Pravi razlog? Zašto je bilo kome potreban PRAVI RAZLOG? Djevojčica pliva za sebe i državu BiH. Premorena je, to svaki mamlaz može zaključiti. Da, stekla je SVJETSKO IME u seniorskoj konkurenciji i sada, izmorena do maksimuma treba da takvima kao ti pruži, eventualno, razlog da ju se pljuje jer možda ne bi donijela 3 zlatne medalje sa juniorskog prvenstva!? Bola, ohladi malo, zavist i mržnja će te pojesti, a traženje PRAVOG razloga - prije bi to pitanje postavi nevenku hercegu kantonalnom premijeru kad kaza: nije naša!?

Broj dislajkova.

Jasno pokazuje kamo mrznja cilja i cija je. Tzv. ljiljan za pozive na ubojstvo ne dobije ni jedan jer se ocjeni da je bosnjak. Ja dobijem do sada 5 prvo zato sto pisem pismeno i hrvatski, pa zato sto pitam da nam se kaze pravi razlog, da nas se ne pravi budalama - ja samo to ne volim da me neko pravi budalom. A kad mi SESNAESTOGODISNJI VRHUNSKI UTRENIRAN SPORTAS(ICA) kaze da je umoran(umorna), ja u to ne vjerujem, upravo jer sam i sam bio takmicarski sportas i znam koliko sam mogao sa 16 pa sve do nekih 24 godine. Dakle, u tom razdoblju zivota umor traje dok se ne odspava jedna noc, ne popiju natrag svi izgubljeni elektroliti. Secer i vitamini, to ide jos brze. I sutra moze ponovo, a da ne kazem nakon par dana dok pocne Svjetsko. A drugo je isluzeni spoortas od oko 35 godina, njemu i treba odmor i to danima... I ne prihvatam neistinu. Lana NIJE umorna. Bar nije fizicki. Ajd sad opet dislajkajte. Vi pocnite koji joj niste htjeli ni cestitat vec na juniorskom, ja jesam i onda, i u ovom prethodnom poostu, a sada cu opet: Bravo i Lana i obitelj, i strucni tim na uspjesima! Samo jos ipak recite istinu.

/ Najnovije