Pariz 2024 | Larisa Cerić poražena na putu prema bronzanoj medalji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Ah, nije vam jadnima lako....

Nijedna medalja. A u sportovima na kvalifikacije, ne mozete ni u finale uci. Veceras cemo se opet moc ko smijat, ko plakat, jelte.... Cak mi vas i zao dodje...ali to samo dok se ne sjetim koliko mrzite sve sto nije kao vi. Onda mi vas nije vise zao.

Mala, svaka ti čast!

Vraćaj se kući iz te satanističko perverzne manifestacije bolesnih devijantnih umova. Predobra si i ponosni smo na tebe! Sve 5!

***

***

***

***

Uh što volim žegat vlahnje u šubar.

Još Mesud danas za savršen dan muslimanskoga sporta i savršeni skor 0-5. ka Haha

Ne pijem dok Paja vozi

Nema veze važno je učestvovati, drugi put će biti bolje. 🇧🇦⚜️❤️

Kome je nije lako, lahko je prepoznati

Nijedna medalja. A u sportovima na kvalifikacije, ne mozete ni u finale uci. Veceras cemo se opet moc ko smijat, ko plakat, jelte.... Cak mi vas i zao dodje...ali to samo dok se ne sjetim koliko mrzite sve sto nije kao vi. Onda mi vas nije vise zao. ka Ah, nije vam jadnima lako.... Cinjenica da se ovdje dodjes nasladit cim pronadjes i najsitniju priliku, sve govori o tebi i bogatstvu tvog zivota. Usput da znas, vasa mrznja dokaz je iskrenosti nase ljuskosti i dobrote. Nadaj se najvise zlu od onog kome si ucinio najvise dobra.

/ Najnovije