Otac Lane Pudar o Vladi HNK: Danas čestitaju zato što je izborna godina, a odbijali su pomoći

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Tako je

Ado

Svaka čast oče!

Alf

Herceg mrtvi hdzovac i zna se ko su njegovi. A rasid debil koji je skolstvo doveo do te mjere da djeca dobiju zadatak da nacrtaju trougao stranica 40 mm, 20 mm i 20 mm. To je njegov kadar. Stoka koju narod bira posredno. Zbog njih treba nabiti ovu vlast iz stolica

Mehmed

***

Sasa

Bravo, samo istinom udarati! Sretno!

Ma

Vodi dijete iz ovog smrca od zemlje nek pliva za kog god. Ovdje je vise vijeati o svemu drugom osim o njenom uspjehu.. mediji su zlo i treba narodni ustanak da ih zatvori 95%, jer su ****a obicna korumpirana i siju mrznju.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Crni RS

***

Velibore, samo polako i RAZMISLJAJ!

Jos dvije godine nek mala jos tuce i skuplja medalje za BiH, dok ne bude punoljetna. Dotle ce se javit Katar i ostala kompanija sa milijuncicima... Pusti nase drzavice, bjedalje, glupsone na vlasti, oni nemaju pojma ni sta je to plivanje, za njih sport pocinje i zavrsava na nogometu. A nije ti to ni na nacionalnoj bazi, jednostavno na bazi primitivizma i neotesanosti. Zato fino pamet u glavu, sve je mala vec pocela stvarat, samo pametno finalizirat. Polako vec trazi dobrog advokata u kog imas puno povjerenje za finalizaciju ugovora kad dodje. Pozdrav od jednog Hrvata koji cijeni uspjeh bez obzira od kojeg naroda dolazio!

Bosanac

***

Ili

Jos dvije godine nek mala jos tuce i skuplja medalje za BiH, dok ne bude punoljetna. Dotle ce se javit Katar i ostala kompanija sa milijuncicima... Pusti nase drzavice, bjedalje, glupsone na vlasti, oni nemaju pojma ni sta je to plivanje, za njih sport pocinje i zavrsava na nogometu. A nije ti to ni na nacionalnoj bazi, jednostavno na bazi primitivizma i neotesanosti. Zato fino pamet u glavu, sve je mala vec pocela stvarat, samo pametno finalizirat. Polako vec trazi dobrog advokata u kog imas puno povjerenje za finalizaciju ugovora kad dodje. Pozdrav od jednog Hrvata koji cijeni uspjeh bez obzira od kojeg naroda dolazio! ka Velibore, samo polako i RAZMISLJAJ! To ili da radi na kasi u bingu

/ Najnovije