Otac bokserke koju optužuju da je muškarac pokazao rodni list i uputio oštru poruku

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

No problem

Nije valjda trojici ljecnika pokazat vaginu i rijeseno pitanje je li musko ili zensko,a rodni list se lako falsificira

Kako je njoj sada?

Užasna je ta hajka na ženu koja izgleda drugačije i jako je snažna. Oduvijek je bila žena i radi ono čemu je čitav život posvetila. Još nije bila najbolja boksačica, možda joj sada uspije. Jeste muškobanjasta baš kao i mnoge žene među nama. I ne mora biti privlačna na klasičan način jer nije model ili misica ali sve dok je ne upoznamo lično ne možemo ni o tome mnogo reći. Sigurno ima mnogo ljudskih kvaliteta i svoj vlastiti šarm, kao i svatko. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je zapravo snažna u borbi sa muškim kolegom, ukoliko bi ona to željela, naravno. Pogledajte film Čovjek slon i nećete moći mrziti drugačije među nama.

Bespotrebno

U svakom mjestu ima makar jedna žena ‘kao muško’ i makar jedan ‘ženskast’ muškarac… a sad kao svi iznenedjeni. Najveća priča i diskusija bi trebalo da bude o zabranjnom hidžabu, ali vas navedu da raspravljate o nečemu tako bespotrebnom… i naravno, svi nasjedu.

IVA

Nije valjda trojici ljecnika pokazat vaginu i rijeseno pitanje je li musko ili zensko,a rodni list se lako falsificira ka No problem PAPCINO BALKANSKI ZLOBNI ISKOMPLEKSIRANI ISTO SU GOVORILI ZA JUZNOAFRICKU ATLETICARKU CASTER SEMENYA !

/ Najnovije