Olimpijka Jess Fox otkrila: Kako je uz pomoć kondoma osvojila medalju

1
Radiosarajevo.ba
Olimpijka Jess Fox otkrila: Kako je uz pomoć kondoma osvojila medalju
Foto: Instagram / Neobično pomagalo australske olimpijke

Australijska olimpijka Jess Fox otkrila je kako je kondom spasio njenu šansu za zlatnu medalju na Igrama u Tokiju i to nakon što joj se kajak oštetio na vrućinama.

Osvajačica bronzane i srebrne medalje Jess Fox otkrila je javnosti neobičan alat s kojim je ona popravila oštećeni kajak, uz pomoć kondoma, piše DailyMail.

Nakon njezinih utrka i finala za kanu slalom K1 u Tokiju gdje je osvojila bronzu, "nosu" Foxinog kajaka bilo je potrebno hitno popravljanje.

Neobično pomagalo australske olimpijke - undefined

Foto: Instagram: Neobično pomagalo australske olimpijke

U videu koji je podijeljen na njenoj Instagram stranici, olimpijka Jess Fox se vidi kako snima člana svoje ekipe koji pokriva nos kajaka mješavinom ugljena. Nakon toga, bizarno rasteže kondom po vrhu kako bi smjesa ostala na mjestu.

"Kladim se da niste znali da se kondomi mogu koristiti za popravke kajaka", napisala je Fox dodajući kako kondom "Ugljiku daje glatku završnu obradu!".

Inače, Fox se plasirala na treće mjesto u finalu turnira K1 sa vremenom 106,73 - manje od sekunde sporije od Nijemca Ricarda Funka koji je odnio pobjedu, piše britanski DailyMail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije