Nogometaš je uvrijedio, klizačica oštro odgovorila: "Zašto moje grudi smetaju?"

2
Radiosarajevo.ba
Nogometaš je uvrijedio, klizačica oštro odgovorila: "Zašto moje grudi smetaju?"
Foto: Instagram / Ana Semenovič

Jedan od najpoznatijih ruskih fudbalera Vladimir Bistrov šokirao je tamošnju javnost drskom izjavom na račun sunarodkinje Ane Semenovič, bivše šampionke u umetničkom klizanju.

Bistrov je u jednom intervjuu istakao kako prati i razumije se u žensko umjetničko klizanje, jer mu se kćerka bavi tim sportom, a potom je izneo prilično oštar stav.

"Za profesionalne klizačice zaobljena figura mogla bi biti problematična. Kad vam grudi porastu, teže je klizati. Uzmimo za primjer Anu Semenovič, ona je s veličinom svojih grudi teško klizala i da je htjela da ostane u umjetničkom klizanju, morala bi da ih smanji", rekao je ovaj 37-godišnjak.

Atraktivna, talentovana plavuša ubrzo se oglasila, te je odgovorila proslavljenom fudbaleru.

"Mislila sam da ste odrasli muškarac i otac koji ima kćerku koja se bavi umetničkim klizanjem, a u stvari ste glupa i bezobrazna osoba. Kao prvo, imam grudi, a ne si**. Drugo, ne razumem zašto bilo kome moje grudi smetaju. Dragi Vladimire, možda bi i ti trebalo nešto da odstraniš da bi brže trčao i postizao više golova? Kakav bezobrazluk, šta je ovo?", napisala je Ana na Instagramu, prenosi Žena

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije