Nervni slom Srbijanca nakon ispadanja sa Olimpijade: 'Satanistički smećari, sjeme zatrovalo'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fasista

Papak iz istocnog sarajeva koji se bori pod vucicevom zastavom,sad mozes posao trazit u sarajevu hahahhahah

Nadimak...

Sta je Sarajlija?? To malo prijetis kao sa planina sto prijetite?? Pa imaju bolan pravila za sve na svijetu,pa tako i pravila lijepog ponasanja!

Jedan od laksih sportova za steljenje rezultata.

I nama su pokojeg natjecatelja(ku) slicno sredili, ali eto, juce nisu Barbaru Matić koja je osvojila olimpijsko zlato u kategoriji do 70 kg. A sta tek reci o dopingu? Kineze se budi po dva puta noci da daju uzorak, Lemarchand sinoc dvije super teske utrke po zlato, jedna od druge na sat vremena, ma nema problema, covjek ne da pliva, nego pretice morskog psa... On nije dopiran, je li tako?? Ne treba njega kontrolirat, Francuzima cemo na povjerenje?? Ma OI su postale pisch, ali onaj jako zestoki... Ali i ostala velika natjecanja, vidjeli smo nogomet prije par dana.... Sve je to podobro namjesteno unaprijed.

Bosanac

LAJU Smrdljive Zivotinje srbi

Gogo

Šup*i*a dobio po ušima!

Sam

A cudi me da si porazen. Mislim sam si izjavio pred Sudom BiH, kada si dosao da podrziz Dodika, da ste vi Srbi nebeski narod. Tako nesto kontam, kako neko kao pripadnik nebeskog naroda moze biti porazen.

XXX

Nepismeni novinar u pokušaju Almir Sokolović i ovog Majdova naziva "Srbijancem".

Glupi Bosanac

LAJU Smrdljive Zivotinje srbi ka Bosanac

Guest

E baš mi žao čete. Isekirah se živ!

Durda

Da nisi zasluzio nebi te diskvalificirali a smece placljivo si ti placi dodiku i vucicu papcino jedna ja te nebi ni pustila van srbije jer se neznas sportski ponasat normalno kod vas srba ti si zrtva dno dna od covjeka si fuj

Guest

Seljače plače!!

/ Najnovije