Nejra Latić Hulusić stala u odbarnu bokserke: "Stavili Iman na lomaču jer nije mala bijela barbika"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne vjerujem ja da se ona rodila sa vaginom.

............

***

***

Borac sa Žuči

Puna podrška za komentar!

Nejra

tvoja objava govori o tebi

Jao

Sto glumis zrtvu? Ne radi se i Islamofobiji nego o velikom problemu gdje je zapad poludio sa gender identity.

***

***

IVA

GLUPI KOMENTAR /RA.ISTICKI/NOVINARKE ALI JE U PRAVU STO SE TICE OVE BOKSERKE. PRAVILA OLIMPIJADE SU DA MOZE NASTUPATI I STA SE IMA O TOME DISKUTOVATI.

Sale

Svaka ti vrijedi zlata!Živa nam i zdrava bila.

Bravo tačno tako !!!

Sto glumis zrtvu? Ne radi se i Islamofobiji nego o velikom problemu gdje je zapad poludio sa gender identity. ka Jao

Gogo

Aj ba ne rise gatibo, aj joj ti izađi na megdan u ring!

IVA

............ ka Ne vjerujem ja da se ona rodila sa vaginom. NI JA DA SE TI RODIO SA MOZGOM??:):)

***

***

Ob4

Odakle podatak za orthodox? Piše da praktikuje Islam. Inače ženi puna podrška, a desničari nek se valjaju po svom blatu.

Ivan

Glup članak. Za Serenu je sama Serena rekla da ne bi mogla igrati sa muškarcima, taj intervju se može naći na You Tube i od njega potiče priča o prvih 700. Po pitanju Alžirke, sve je po propisu samo autorka se više fokusira na vjeru u rasu takmičarke nego na činjenice i propise MOK-a.

***

***

OPET IVA SA MOG KURCA PIVA.

NI JA DA SE TI RODIO SA MOZGOM??:):) ka IVA ..................................... A moder pokusava da joj preotme mjesto, ali ne dam njemu, cekam mu seku.

/ Najnovije