MMA borac udario djevojku u ringu: "Samo sam htio da borba počne"

1
Radiosarajevo.ba
MMA borac udario djevojku u ringu: "Samo sam htio da borba počne"
Foto: Screenshot / X.com / MMA borac Ali Hebaiti udario djevojku u ringu

Iranski MMA borac Ali Hebaiti već žali, dugo će pamtiti taj dan. Prošlog petka u Moskvi se održao veliki MMA event u organizaciji HFC (Hard Fighting Championship), a uoči borbe protiv Armenca Arkadija Osipjana, Hebaiti je nogom udario djevojku koja je označavala početak runde. 

Dobio je opomenu od suca, a nije se proslavio ni u borbi protiv Armenca. Izgubio je Iranac tehničkim nokautom nakon četiri minute i 25 sekundi, ali ludilo tek počinje, uoči proglašenja pobjednika nasrnuo s leđa na Armenca i nekoliko puta ga udario

Nakon izlaska iz kaveza Iranca je napalo nekoliko ljudi, na kraju je i dobro prošao. Nakon svega iranski borac se na društvenim mrežama izvinio djevojci koju je udario, piše Slobodna Dalmacija.

Kakav crikus je morao gledati Edin Džeko: Navijači Fenerbahce uletili na teren i napali goste

Kakav crikus je morao gledati Edin Džeko: Navijači Fenerbahce uletili na teren i napali goste

"Nisam se dobro ponašao prema Mariji. Razlog je taj da je prije borbe bilo nekoliko tučnjava, bio sam vrlo napet i samo sam htio da borba počne. Želim joj se javno izviniti.

Oženjen sam i cijenim žene. Ona je samo radila svoj posao, a poslije borbe nisam odmah priznao svoju grešku jer su me udarili u glavu", napisao je na društvenim mrežama.

Izvinio se, ali organizacija je bila bez milosti, Hebaiti je dobio doživotnu suspenziju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije