Maroon 5 se nije proslavio na Super Bowlu: Najdosadniji nastup ikada

Radiosarajevo.ba
Maroon 5 se nije proslavio na Super Bowlu: Najdosadniji nastup ikada
Foto: EPA-EFE / Adam Levine

Najveći sportski događaj u Sjedinjenim Američkim Državama odigran je sinoć, a Tom Brady je sa svojim New England Patriotsima slavio protiv LA Ramsa rezultatom 13:3 i tako osvojio svoj šesti NFL prsten.

Koliko god je zanimljiva sama utakmica, zanimljiv je i nastup na poluvremenu, a za to je sinoć bio zadužen bend - Maroon 5. Obožavatelji su ih za njihovu izvedbu popljuvali na društvenim mrežama.

Yahoo je nastup opisao kao "najdosadniji svih vremena", a stvar nije spasio ni pjevač Adam Levine koji je umalo završio gol.

"Ako poluvrijeme uskoro ne završi Adam Levine bi mogao završiti gol", bio je komentar sportskog novinara - Stevea Laymana.

"Ovaj je jadnik pjevao kao da spava", "Ovo uopće ne zvuči kao Maroon 5", "Zvuče užasno. Dragi bože, samo neka prestane", "Vi mora da se zajebavate s ovim sranjem na poluvremenu", "Maroon 5 zvuči grozno", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije