Lana Pudar zauzela šesto mjesto u svojoj grupi, druga rezerva za finale

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo!

Dobro je, to je svjetsko, najjace na svijetu su tu, najzesca konkurencija. Samo dalje, trening, rad i doci ce jos bolji rezultati!

Gh

Gledaj bosnja kako likuju isto onako kako su slavili uspjeh kadetske repke u kosarci. A sta je bilo kasnije, sa tim istim igracima u juniorskoj i seniorskoj repki, nije ih bilo nigdje. E tako ce i lana zavrsiti ako ostane u bih, iz godine u godinu ce nazadovati a amina ce napredovati dok je ne podere, samo gledajte. Nema rezultata bez ulaganja, to moze samo na djecijem nivou da se uzdas u cisti talenat, a u profesionalizmu je samo ulaganje, a vi ne ulazete nista ni u lanu, ni u kosarkase ni u kosarkasice, a hocete nesto. Ne moze i tacka. Kad sam ranije napisao da amina nastupa za hrvatsku onda su bosnje skocile na mene. Vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu, kao sto ce vrijeme pokazati da ce i lana otici iz bih kad postane punoljetna, osim ukoliko ne zeli postati luzerka kao i sve bosnje u sportu.

Nadimak

Pa kad je već otišla za lovu, Amina je mogla neku bolju državu izabrati, ne neprijateljsku koja želi da rasparča Bosnu

/ Najnovije