Lana Pudar protiv Amine Kajtaz na Europskom prvenstvu: Evo kada je utrka

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kamidan...

Kajtaz razočarala, nema trunke samosvjesti o sebi

Deki

I tako Lana se kvalifikovala, Amina nije. Bitno je srce...

JA1

Sad ce Amina biti kriva i izdajica naroda a nece politicari sto im ne daju podrsku niti sredstva u njihovom radu, jer zaboga, ovdje pare trebaju samo nacionalnim vodjama i nikome drugom nisu potrebne.

Gh

Gledaj bosnja kako likuju isto onako kako su slavili uspjeh kadetske repke u kosarci. A sta je bilo kasnije, sa tim istim igracima u juniorskoj i seniorskoj repki, nije ih bilo nigdje. E tako ce i lana zavrsiti ako ostane u bih, iz godine u godinu ce nazadovati a amina ce napredovati dok je ne podere, samo gledajte. Nema rezultata bez ulaganja, to moze samo na djecijem nivou da se uzdas u cisti talenat, a u profesionalizmu je samo ulaganje, a vi ne ulazete nista ni u lanu, ni u kosarkase ni u kosarkasice, a hocete nesto. Ne moze i tacka. Kad sam ranije napisao da amina nastupa za hrvatsku onda su bosnje skocile na mene. Vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu, kao sto ce vrijeme pokazati da ce i lana otici iz bih kad postane punoljetna, osim ukoliko ne zeli postati luzerka kao i sve bosnje u sportu.

Aloja

Bravo Lana tako se voli BiH. Ovu necu ni da komentarisem.

Kakav ste to vi narod

Meni samo nije jasno kakav ste to vi narod kad ste do jucer navijali za tu istu aminu kajtaz, a danas joj hebete mater? I ko bi za vas takve uopste zelio da nastupa?

Ljubo

Zlatoooooo 200 m

/ Najnovije