Lana Pudar posjetila Olimpijski komitet BiH: Pogledajte emotivnu VIDEO poruku naše Sirene

0
Radiosarajevo.ba
Lana Pudar posjetila Olimpijski komitet BiH: Pogledajte emotivnu VIDEO poruku naše Sirene
Foto: PrtScr / Facebook / Lana Pudar

Naša olimpijka, najbolja bh. plivačica Lana Pudar posjetila je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine (OK BiH) s trenerom prof.dr. Damirom Đedovićem, a domaćin im je bio predsjednik OK BiH dr Izet Rađo.

Lana je u prethodnom periodu ostvarila niz vrhunskih međunarodnih rezultata. Tri zlatne medalje i oboreni rekordi na Evropskom juniorskom prvenstvu, četvrto i deseto mjesto na Svjetskom seniorskom prvenstvu, "A" norma za Olimpijske igre Pariz 2024, učinili su ponosnim sve stanovnike Bosne i Hercegovine, a posebno sportsku zajednicu.

Tokom razgovora sa predsjednikom OK BiH dr Rađom, Lana je prenijela utiske dosadašnjih rezultata i aktivnosti, te naglasila značaj kontinuirane, dugogodišnje podrške Olimpijskog komiteta BiH koja je od posebnog značaja u predolimpijskoj godini.

Pjesma Eurovizije 2024 | Sjajna noć u Švedskoj: Dobili smo prvih 10 finalista Eurosonga 2024

Pjesma Eurovizije 2024 | Sjajna noć u Švedskoj: Dobili smo prvih 10 finalista Eurosonga 2024

Predsjednik OK BiH dr Izet Rađo je istakao da OK BiH prati sjajne nastupe Lane i njenog tima i da će u maksimalnom kapacitetu podržati sve njihove napore i snove.

U narednom periodu Lanu očekuju pripreme, a zatim i nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu, od 04. do 09.09.2023. godine, a domaćin Prvenstva je Netanya Izrael.

📽 Poslušajte izjavu Lane Pudar tokom posjete Olimpijskom komitetu Bosne i Hercegovine 🇧🇦

Posted by Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine on Friday, August 4, 2023

"Našoj Lani i njenom timu želimo sportsku sreću i radujemo se svim narednim nastupima i rezultatima!", saopćeno je iz Komiteta.

🔊 Naša olimpijka, najbolja bh. plivačica Lana Pudar posjetila je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine sa trenerom...

Posted by Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine on Friday, August 4, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije