Raduj se Bosno: Lana Pudar se plasirala u finale Svjetskog prvenstva

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Sjajjjjno. Sretno Lana u finalu

Bravo!

Drago dijete, boga mi dragog, da imam posao, dala bih ti pola place, eto, onako, samo za ovu radost danasnju sto doneses u nasu kucu, da se svi skupimo i navijamo za nasu zastavu!

A hercegovina?

Treba li i Hercegovina da se raduje, ili samo Bosna?

niko

ona je greska u Matrixu

Sportska fanica

Za neke nove malce pravi primjer - trenirati sportove, upoznati nauku, čitati dobre knjige... Bravo, Lana!

...

Lana Pudar ... Bravo dijete i sretno sutra ... Zasluzila si bazen u Mostaru i to sa tvojim imenom. Bazen: Lana Pudar!!

Duduk

Za neke nove malce pravi primjer - trenirati sportove, upoznati nauku, čitati dobre knjige... Bravo, Lana! ka Sportska fanica<<Tačno to si dobro rekao. I da se mane mržnje i ostalih gluposti a da se bace na sport i zdrav život

BRAVO, NASA HRVATICA!!!!

SUPEEEER!!!

Oj

I Hercegovino Medjedi polupismeni

haso

sretno lana pudar.nekte sreća prati u tvom životu

/ Najnovije