Lana Pudar odustala od Svjetskog prvenstva u Peruu: Evo zbog čega

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Steta sto ne ide.

Nisam siguran da je pravi razlog samo umor, ali dobro, nema veze, puno je vec uradila na EP.

lololo

Ono kad ti je doček u Mostaru veći prioritet od odlaska na svijetsko takmičenje..

Šteta bi bila da je otišla

Nisam siguran da je pravi razlog samo umor, ali dobro, nema veze, puno je vec uradila na EP. ka Steta sto ne ide. - Lana, naša "zlatna ribica', EUROPSKA PRVAKINJA+ i bronzana medalja u SENIORSKOJ konkurenciji! - Zašto bi rizikovala svoj stečeni ugled među seniorkama takmičeći se sa juniorkama? - Premorena je sigurno, odmor joj treba, a kad, kojim slučajem, na tom juniorskom u Peruu ne bi osvojila 'sve zlatne' - takvi kao ti bi jedva čekali da je omalovaže i 'popljuju'! ZAPAMTI - Lana Pudar, naša bh. 'zlatna ribica' je SENIORSKA EVROPSKA ŠAMPIONKA (+'bronzana na 100m), malo li je?

Vakcinisana

I ovaj docek je pretvoren u predizborni skup. Guzonje i politicari, lopovi i lopine se redaju za mikrofonom i guraju usranog fadila opet u prvi plan, umjesto da dovedu sportase i njene uzore... Dobeli su pola politicke bagre koja samo krade i dere, i drzavu i narod, a njihov sport je podizanje bonusa, placa i pausala politicarima.

Ovakvi kao ja ce ju uvijek podrzat!

>>- Lana, naša "zlatna ribica&amp;#039;, EUROPSKA PRVAKINJA+ i bronzana medalja u SENIORSKOJ konkurenciji! - Zašto bi rizikovala svoj stečeni ugled među seniorkama takmičeći se sa juniorkama? - Premorena je sigurno, odmor joj treba, a kad, kojim slučajem, na tom juniorskom u Peruu ne bi osvojila &amp;#039;sve zlatne&amp;#039; - takvi kao ti bi jedva čekali da je omalovaže i &amp;#039;popljuju&amp;#039;! ZAPAMTI - Lana Pudar, naša bh. &amp;#039;zlatna ribica&amp;#039; je SENIORSKA EVROPSKA ŠAMPIONKA (+&amp;#039;bronzana na 100m), malo li je? ka Šteta bi bila da je otišla<<................. A takvi kao ti nemaju pojma ni sta je sport, ni sta je mentalitet sportasa zedan pobjede, ali su zato puni mrznje prema svemu sto ih okruzuje, izvrcuci proizvoljno, pretpostavljajuci krivo i upruci prstom u ljude u koje ne treba upirati.... A razlog zasto ne ide je samo jedan. Zato jer strucni tim i roditelji nisu sigurni da ce ista znacajno ostvarit i ne zele prokockati ovo malo ugleda sto je stvorila na EP. Steta. To nije pristup sportskog sampiona, nego trgovca sitnog menatliteta. Steta za Lanu, jer oni jos uvijek odlucuju za nju, buduci da je maloljetna.

Dijaspora patriota

Ljiljan

/ Najnovije