Lana Pudar nakon nastupa na OI: Jako me boli. Trenirala sam bolje nego ikad u životu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Borac sa Žuči

Bravo kćeri. Psihički pritisak iznad tebe je bio veći nego iznad Vere Nikolić na Olimijadi u Meksiku 1968. g. Prije te Olimpijade Vera je bila svjetska rekorderka u atletici u disciplini 800 m. Realno, prema rezultatima, šanse za medalju za BiH imala si samo ti. Ostali su samo gosti. I naravno odatle ide užasan psihički pritisak.

***

***

***

***

***

***

Dena

Ma carreee...opusteno,prve oi.sine dragi.Iduce ces da pocijepassss.Sretnooo

***

***

AVA

Bravo kćeri. Psihički pritisak iznad tebe je bio veći nego iznad Vere Nikolić na Olimijadi u Meksiku 1968. g. Prije te Olimpijade Vera je bila svjetska rekorderka u atletici u disciplini 800 m. Realno, prema rezultatima, šanse za medalju za BiH imala si samo ti. Ostali su samo gosti. I naravno odatle ide užasan psihički pritisak. ka Borac sa Žuči PAPAK GLUPI KOJI NEZNA NISTA O SPORTU . LARISA CERIC IMA 33 MEDJUNARODNE MEDALJE . Lana Pudar net worth 2.06 Million Millions of dollars

Celo

Bez obzira Lana ti si nas sampion ...., nek te sreca prati

Bravo malena!

Dala si svoj maksimum samo još nisi najbolja na svijetu a za to imaš još mnogo mnogo prilika. Ovo ti je vrijedno iskustvo i bitno je da si bila tu i proživjela ga. Sada znaš i svoju slabiju tačku i radi na tome. Iskustvo zlata vrijedi i sada i to imaš. Građani BiH su uvijek jednako ponosni na tebe i to ne zaboravi. Riješi se pritiska, plivaj samo za sebe i furaj dalje!

Vec to sto kazes je dokaz promasaja!

Ne trenira se ¨puno¨, nego se trenira znalacki, precizno onako kako treba, a to znaju odredit samo oni koji su vec izbacivali svjetske sampione i izbacuju ih i dalje. A dva pajaca izmostara? Oni su naucili trenerovat sa interneta. Sa njima ti neces do seniorskih zlatnih, upamti. A ovaj sto brise konstruktivne komentare je pseto neuko, a ispolitizirano, K NOZI! A ovi sto te tjese, to su kojekakove tvoje tetke, oni ne da ti odmazu, nego te zabijaju u zemlju, ne slusaj ih zeznut ce te! Glupostima tipa ¨doc ce nove OI, tamo ces razvalit¨. OI su samo jednom u 4 godine, ide sportski vijek brzo....

/ Najnovije