Lana Pudar čestitala Dan nezavisnosti BiH i podijelila fotografiju koja govori više od 1.000 riječi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NM

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

@Ne pijem dok Paja vozi

Lana lijepo čestita igra za BiH slavi BiH i opet ovaj ljiljan vređa. Tako da mogu razumjeti onu što se slikala za kokardom iz inata ka Ne pijem dok Paja vozi Da li si siguran da je to Ljiljan ili je to opet mis mekinjas koji se voli predstvaljati pod tudjim imenom? Nem akuraznosti da kaze ono sto misli ili osjeca pod svojim imenom. Primjer osobe sa genetskom geformacijom, ne zna da li je dosla ili posla.

Petar

Kako joj se zovu roditelji?

Jole

Ovako se cijeni postuje drzava pod cijom zastavom nastupas!!!!bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost!!!ucite od djece majmuni nacionalisticki!!!

Ne pijem dok Paja vozi

Da li si siguran da je to Ljiljan ili je to opet mis mekinjas koji se voli predstvaljati pod tudjim imenom? Nem akuraznosti da kaze ono sto misli ili osjeca pod svojim imenom. Primjer osobe sa genetskom geformacijom, ne zna da li je dosla ili posla. ka @Ne pijem dok Paja vozi Ako nije ljiljan onda mu se izvinjavam.

Ljiljani nisu sa Karpata

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije