Divna poruka / Lana Pudar čestitala 2022. i najavila šta slijedi u narednom periodu

01. 01. 2022. u 17:17:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Sjajna naša Bosanka Lana Pudar, na svom Facebook profilu objavila je sinoć poruku kratki rezime o protekloj godini i poruku svim građanima BiH povodom nove godine. 

U nastavku njenu poruku prenosimo u cijelosti:

"Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine bilo je moje zadnje takmičenje u ovoj za mene po svemu posebnoj godini.

Prethodna dva dana nastupila sam u disciplinama koje nisam dugo vremena plivala na zvaničnim takmičenjima i zaista sam zadovoljna kako je to sve na kraju izgledalo.

Postala sam državna prvakinja u svih šest disciplina u kojima sam nastupila, a to su discipline; 100, 200 i 400 metara kraul, kao i 50, 100 i 200 metara leđno. Postavila sam 9 novih državnih rekorda od čega su četiri u apsolutnoj kategoriji (50m kraul, 100m kraul, 400m kraul, 50m leđno) i pet državnih rekorda u katogoriji juniorki (50m kraul, 100m kraul, 400m kraul, 50m leđno, 100m leđno). Također, osvojila sam i dvije srebrene medalje u štafetama 4x50m slobodno i 4×50m mješovito.

Sada slijedi kratki odmor i nakon toga kreću pripreme za novu plivačku sezonu. Znam da me očekuje vrlo težak i naporan rad u mjesecima koji su preda mnom, ali čvrsto vjerujem da najbolje tek slijedi i zbog toga se radujem novoj plivačkoj sezoni.

Ovom prilikom želim još jednom da se zahvalim svima koji su bili uz mene, moj tim i moju porodicu na ovom nevjerovatnom putovanju u 2021. godini. Nadam se da ćemo se svi zajedno još dosta radovati u narednoj godini.
Svim dragim ljudima u domovini i izvan nje želim sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu. Želim vam da budete zdravi, veseli i da vam se ispune sve želje, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu", poručila je Lana.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA