Khabib potpisuje sjajan sponzorski ugovor, da li krši svoja religijska uvjerenja

Radiosarajevo.ba
Khabib potpisuje sjajan sponzorski ugovor, da li krši svoja religijska uvjerenja
Svjetski UFC šampion Khabib Nurmagedov nastavlja pomjerati granice. Nakon što je postao najpopularniji ruski sportista po broju posjetitelja na društvenim mrežama, sada ima priliku unovčiti slavu.

Azamat Bostanov, novinar ruskog sportskog kanala Match TV, objavio je na svojoj instragram stranici da će Khabib naredne sedmice potpisati rekordan sponzorski ugovor.

"Khabib Nurmagomedov će postati prvi ruski sportista mješovitih borilačkih vještina koji će potpisati sponzorski ugovor vrijedan više od milion dolara. Postat će zaštitno lice kompanije Gorilla Energy, koja je specijalizirana za proizvodnju energetskih napitaka. Ugovor će biti ozvaničen naredne sedmice", napisao je Bostanov na Instagramu.

Zaista, na Instagram stranici ruske kompanije Gorilla Energy stoji zagonentna objava najave događaja zakazanog za 26. novembar.

khabib_02.jpg - undefined

Instagram

No, u komentarima na društvenim mrežama neki upozoravaju svjetskog UFC šampiona da će ovim ugovorom prekršiti svoja religijska uvjerenja. Povod za ove tvrdnje je imidž kompanije s kojom potpisuje sponzorski ugovor.

Gorilla Energy u svojim kampanjama dosta koristi obnaženo žensko tijelo, a njihov kalendar erotičnim snimcima dosta podsjeća na čuveni Pirellijev. Uostalom, pogledajte kadrove sa snimanja Gorilla Energy kalendara za 2019. godinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije