Khabib Nurmagomedov: Branio sam svoju čast, porodicu i religiju

Radiosarajevo.ba
Khabib Nurmagomedov: Branio sam svoju čast, porodicu i religiju
instagram / Khabib Nurmagomedov
UFC šampion lake kategorije Khabib Nurmagomedov kazao je još jednom da se ne smatra krivim za incident nakon borbe protiv Conora McGregora.

Napomenuo je da je branio svoju čast, porodicu i religiju.

"Oni su se već sastajali i na kraju nisu odlučili ništa. Žele da dođem na sljedeće saslušanje, a ja smatram da nisam kriv. Završio sam ono što je počelo prije borbe, opet ponavljam da nisam kriv i neka sude onome ko to jeste. Branio sam svoju čast, svoju porodicu i religiju", poručio je Nurmagomedov.

Nakon borbe između Nurmagomedova i McGregora, Rus je preskočio ogradu i obračunao se s jednim članom protivničkog tima, zbog čega je izgubio honorar od borbe i prijeti mu žestoka kazna Sportske komisije Nevade.

Nurmagomedov je rekao da nikada više neće otići u Las Vegas nakon tog događaja.

"Neću ići na saslušanje u Las Vegas, neka mi uzmu i sve pare koje sam zaradio i neka me izbace na deset godina. Meč sam završio po pravilima i tu je moj posao završen. Nikada neću otići tamo, neka rade šta god žele", napomenuo je Nurmagomedov.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije