Kenan Magoda ugostio Lanu Pudar: 'Hvala ti što si jedna od najboljih ambasadorica BiH'

3
Radiosarajevo.ba
Kenan Magoda ugostio Lanu Pudar: 'Hvala ti što si jedna od najboljih ambasadorica BiH'
Foto: Vlada KS / Kenan Magoda ugostio Lanu Pudar

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda danas je, 19. septembra, u Olimpijskom muzeju Sarajevo ugostio najbolju bosanskohercegovačku plivačicu Lanu Pudar.

Saopštenje Službe za protokol i press Kantona Sarajevo prenosimo u cijelosti:

"Uz čestitku za iznimne rezultate koje je ovog ljeta ostvarila, ministar Magoda je u ime Ministarstva kulture i sporta KS iskazao Lani snažnu podršku na putu do njenog cilja - Olimpijskih igara u Parizu 2024.

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

'Vrhunski sportski rezultati dolaze uz uporan trud i rad. Hvala ti Lana za ustrajnost kojom nas nadahnjuješ. Hvala ti što uprkos svim preprekama nikada nisi odustala te što si motivacija i inspiracija mladima.

Hvala ti što si jedna od najboljih ambasadorica Bosne i Hercegovine. Vlada Kantona Sarajevo i resorno ministarstvo uvijek će biti tvoja snažna podrška na putu do uspjeha', poručio je ministar Kenan Magoda, prilikom današnjeg prijema Lane Pudar u Olimpijskom muzeju Sarajevo.

Kenan Magoda ugostio Lanu Pudar

Također se zahvalio i njenom treneru Damiru Đedoviću, kao i cijelom timu na tome što su još jednom svojim rezultatima oduševili i obradovali sve Bosance i Hercegovce", navodi se u saopštenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije