Jusuf Nurkić poslao ohrabrujuću poruku Lani Pudar nakon Olimpijade: 'Tvoje vrijeme tek dolazi'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nista ne moze sportistu unazadit kao ovi

milostivi podrzavatelji.... Koje vrijeme tek dolazi, vole? Ona mala sto je uzela zlato MLADJA od Lane! Ma boli me briga. Ako je njoj draze ostat blizu mame i klopat, nek tako i radi.

Ne pijem dok Paja vozi

milostivi podrzavatelji.... Koje vrijeme tek dolazi, vole? Ona mala sto je uzela zlato MLADJA od Lane! Ma boli me briga. Ako je njoj draze ostat blizu mame i klopat, nek tako i radi. ka Nista ne moze sportistu unazadit kao ovi Da ali ta mala ima sve uslove ima na raspolaganju bazene, trenere...a Lana koje uslove ona ima dobro je i ovo postigla I šta ti to znači ako joj draže da ostati blizu mame, jel to ona treba da napusti BiH i da pliva za neku drugu državu?

Upravo tako. Za AUS, CAN, USA, NL, D, cak I.

Da ali ta mala ima sve uslove ima na raspolaganju bazene, trenere...a Lana koje uslove ona ima dobro je i ovo postigla I šta ti to znači ako joj draže da ostati blizu mame, jel to ona treba da napusti BiH i da pliva za neku drugu državu? ka Ne pijem dok Paja vozi ............................... Jer to su zemlje koje joj mogu pruzit KAO PRVO I NAJOSNOVNIJE I NAJVAZNIJE TRENERE koji ce ju vodit profesionalno, onako kako su i druge svjetske sampione vodili, a ne dva mostarska levata koji izucavaju zanat na Lani. Sto se tice bazena, to ona ima i sada. Je li bazen lijep i moderan, ili je star 50 godina, bitno je da tu ima 50 metara CISTE vode duboke barem 2 metra, 2x po dva sata dnevno, i zavrseno. Ostalo macku o rep, boj ne bije svijetlo oruzje, nit LED osvjetljenje u najmodernijem bazenu... ALI TREBA NEKO DA JOJ KAZE KOLIKO, STA, KAKO, KAD radit na treningu, treba neko da ju snimi u pokretu, izanalizira svaki prst gdje i kad vuce, oksigenaciju, kardio, znas koliko tu ima parametara, treba rezim prehrane, ocito po njoj da ona nije na rezimu!! Treba podrska psihologa pred velika natjecanja, gdje je on??.... ma sta ja to tebi objasnjavam, ti nisi sportist, vidim po komentarima. Ti bi nacionalni ponos. Pa i kad bude plivala npr. za CAN, opet svi znamo da je nasa i podrzavamo do daske, a i cijeli svijet zna odakle je krenula! ALI OSVAAAAJAAAA, a sada NE OSVAJAAA, NITI CEEEE, voleeeee i ti!

Ne pijem dok Paja vozi

............................... Jer to su zemlje koje joj mogu pruzit KAO PRVO I NAJOSNOVNIJE I NAJVAZNIJE TRENERE koji ce ju vodit profesionalno, onako kako su i druge svjetske sampione vodili, a ne dva mostarska levata koji izucavaju zanat na Lani. Sto se tice bazena, to ona ima i sada. Je li bazen lijep i moderan, ili je star 50 godina, bitno je da tu ima 50 metara CISTE vode duboke barem 2 metra, 2x po dva sata dnevno, i zavrseno. Ostalo macku o rep, boj ne bije svijetlo oruzje, nit LED osvjetljenje u najmodernijem bazenu... ALI TREBA NEKO DA JOJ KAZE KOLIKO, STA, KAKO, KAD radit na treningu, treba neko da ju snimi u pokretu, izanalizira svaki prst gdje i kad vuce, oksigenaciju, kardio, znas koliko tu ima parametara, treba rezim prehrane, ocito po njoj da ona nije na rezimu!! Treba podrska psihologa pred velika natjecanja, gdje je on??.... ma sta ja to tebi objasnjavam, ti nisi sportist, vidim po komentarima. Ti bi nacionalni ponos. Pa i kad bude plivala npr. za CAN, opet svi znamo da je nasa i podrzavamo do daske, a i cijeli svijet zna odakle je krenula! ALI OSVAAAAJAAAA, a sada NE OSVAJAAA, NITI CEEEE, voleeeee i ti! ka Upravo tako. Za AUS, CAN, USA, NL, D, cak I. Na to sam ja i mislio ti si to dobro objasnio, samo ovi levati znaju samo kritikovati

Dobro onda, nismo se razumjeli iz prve, pozz!

Na to sam ja i mislio ti si to dobro objasnio, samo ovi levati znaju samo kritikovati ka Ne pijem dok Paja vozi

Ne pijem dok Paja vozi

ka Dobro onda, nismo se razumjeli iz prve, pozz! 👍

/ Najnovije