Joshua nokautirao Puleva pa poslao poruku Furyju: Uslijedila je žestoka reakcija

0
Radiosarajevo.ba
Joshua nokautirao Puleva pa poslao poruku Furyju: Uslijedila je žestoka reakcija
Foto: EPA-EFE / Anthony Joshua i Kubrat Pulev

Anthony Joshua (24-1) zaustavio je Kubrata Puleva (28-2) i nokautom u devetoj rundi obranio svoje WBA, IBF, WBO i IBO titule. 

Svjetski prvak dominirao je ringom i na prijelazu sa subote na nedjelju pred 1.000 svojih navijača u Londonu upisao 24. profesionalnu pobjedu. 

"Manje priče, a više akcije. To je boks! Nadam ste da ste svi bili zadovoljni. Ne samo mojom borbom, već i s ostalima koje ste večeras gledali. Čak ni ne želim davati intervju. Želim da fanovi cijene naporan rad, odu doma i imaju ugodan Božić. Onda ćemo se svi ponovno skupiti 2021. godine", rekao je Joshua u prvoj reakciji. 

Slijedi li borba s Tysonom Furyjem u 2021. godini? Trebalo je glasiti iduće pitanje upućeno Joshui, no britanska je superzvijezda poručila je da se isto mora postaviti fanovima. To se potom i dogodilo, a onda je odjednom u The SSE Areni izbila totalna ludnica. Odgovor navijača bio je jasan... 

"Od 2013. lovim sve pojaseve i naravno da želim izazove. Ovdje čak nije ni riječ o protivniku, riječ je o ostavštini i pojasu. Želim se natjecati s onim koji drži taj pojas. Ako je to Tyson Fury, neka to bude Tyson Fury", nadovezao se Joshua i dodatno zapalio tribine. 

Fury, podsjetimo, u svom vlasništvu ima WBC titulu, jedinu iz ugledne kolekcije koja nedostaje njegovom sunarodnjaku. Naravno, prije nego što bi ova borba mogla postati službena, trebat će se savladati i neke druge prepreke pa tako i riješiti problem s obveznim izazivačima.

A što o svemu misli Joshuin promotor? Eddie Hearn svojom je izjavom samo još jače potpalio veselu atmosferu! 

"Kao što je on rekao - manje priče, više akcije. Od kada je stigao, on želi ujediniti sve titule. Bit ćemo prijateljski raspoloženi, bit ćemo dobri i znamo što moramo napraviti. Od sutra krećemo raditi na borbi s Tysonom Furyjem. To je jedina borba koju boks trenutno treba i najveća borba koju boks u ovim trenucima može imati. Znamo što moramo i želimo napraviti. A to ćemo i napraviti", zaključio je Hearn.

Iako je bio pozvan, Fury nije došao, nego je meč gledao kod kuće u božićnom džemperu, a upravo takav se ukazao i pred kamerom svog telefona, snimivši poruku koju je odmah postavio na Twitter. 

"Evo nas ljudi. Anthony Joshua se upravo po***o sam po sebi tijeokom prijenosa uživo. Upitan je želi li borbu, a on je izbjegao konkretan odgovor. Ja želim taj meč, želim da mi to bude idući meč i nokautirat ću ga unutar tri runde. On je jedna propalica i jedva čekam ga da nokautiram", rekao je ljutito Fury, očito frustriran time što Joshua nije uputio žešću prozivku kad se to od njega očekivalo, prenosi Fight Site.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije