Imamo nokaut godine: 'Ugasio' protivnika jednim udarcem

0
Radiosarajevo.ba
Imamo nokaut godine: 'Ugasio' protivnika jednim udarcem
Foto: Prtscr/Twitter / Nokaut godine

CFFC promocija je protekle sedmice održala dvije priredbe koje su pružile obilje akcije i dobrih poteza.

Inače, CFFC je pod okriljem UFC-a pa su prijenosi i snimke dostupni na platformi UFC Fight Pass stoga je jedan od odličnih poteza s priredbe CFFC 95 obišao svijet, piše 24sata.hr.

Riječ je o sudaru neporaženog Paula Capalda (24), koji je u šestom profesionalnom nastupu u kavez ušao protiv Chrisa Vasila (4-1).

Nakon dvije runde borbe, u kojoj se većinom gledalo nadmudrivanje na nogama, uz pažljivo biranje udaraca, teško je bilo ko mogao očekivati ono što se dogodilo odmah na početku posljednje dionice.

Capaldo (6-0) je osjetio Vasilovu neopreznost u kojoj spušta desnu ruku prilikom izlaska iz klinča i to je iskoristio na nevjerojatan način. Munjevito je potegnuo zadnji kružni udarac nogom, a njegov protivnik pao je kao pokošen.

Knockout godine možete pogledati OVDJE.

Njegov fantastičan nokaut vrti se društvenim mrežama i ne bi ga trebalo čuditi ako u nadolazećim sedmicama stigne poziv nekog od UFC-evih matchmakera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije