Hrvatska atletičarka s momkom Edisom ljetuje na čarobnim plažama

2
Radiosarajevo.ba
Hrvatska atletičarka s momkom Edisom ljetuje na čarobnim plažama
Foto: Instagram / Sandra Perković

Hrvatska najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) u pauzi od treninga i takmičenja počastila se odmorom na egzotičnoj lokaciji.

Iako ne otkriva gdje je otputovala, na Instagramu redovito dijeli svoje fotografije u kupaćem kostimu, a sada je objavila i jednu na kojoj pozira na plaži s čašom pjenušca u ruci.

"U savršenom svijetu svatko bi svaki dan popio čašu pjenušca", napisala je uz sliku na kojoj nosi zlatni bikini, a iako je visoki donji dio prekrio njene isklesane trbušnjake, za svoj je izgled svejedno dobila same komplimente.

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

Wow", "Top", "Ljepotica", pisali su joj oduševljeni obožavatelji uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće, a slika je skupila i na hiljade lajkova, piše Dnevnik.hr.

Sandra je u svojim pričama na Instagramu otkrila i da joj društvo na odmoru pravi njezin dugogodišnji dečko i trener Edis Elkasević te je objavila njihovu romantičnu fotku, a tamo se pohvalila i kako izgleda u vrućim hlačicama. 

Sandra i Edis na odmoru - undefined

Foto: Instagram: Sandra i Edis na odmoru

Inače, Sandra i Edis upoznali su se 2012. i godinu dana kasnije on je postao njen trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije