Bivša hrvatska atletičarka privukla pažnju u ženstvenom kombinezonu

0
Radiosarajevo.ba
Bivša hrvatska atletičarka privukla pažnju u ženstvenom kombinezonu
Foto: Instagram / Blanka Vlašić

Na svečanosti održanoj u Zagrebu najboljim sportašima dodijeljene su nagrade, a sportski gala događaj okupio je brojne poznate uzvanike među kojima je bila i Blanka Vlašić.

Hrvatska najpoznatija atletičarka plijenila je pažnju zablistavši u vrlo elegantnoj odjevnoj kombinaciji koja joj pristaje besprijekorno.

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica odabrala je crni kombinezon koji je savršeno naglasio Blankinu visoku, vitku figuru.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Kombinezon koji osvaja svojom jednostavnošću u gornjem je dijelu korzet-kroja bez naramenica ističući ramena i struk te je drapiran na predjelu grudi dok se nogavice lagano šire.

Kombinezon ima i efektne džepove koji ovaj odjevni komad čine još upečatljivijim, piše Zadovoljna.hr.

Blanka Vlašić - undefined

Foto: Instagram: Blanka Vlašić

Uz crni kombinezon Blanka je nosila lakirane cipele, a od modnih detalja izabrala je velike viseće naušnice za dašak glamura te torbicu u kombinaciji plave šljokičave i crne boje.

Elegantna Blanka pažnju je privlačila i ženstvenim make-upom, crnim tušem na očima i sjajnim crvenim ružem te crvenim lakom na noktima sedefastog sjaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije