Emotivni otac Lane Pudar nakon njenog nastupa na Olimpijadi: Oko moje...

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nista

Od ovoga nema.

grof

TI si i za nas prvakinja.Svaka cast i samo naprijed!

138

Osmijeh lijepi. Duša moja.

registriran

Bravo tata.

nemam

Ma Lanice, ti si naše zlato :) Tvoj tata je u pravu. Šampiončina si.. Želim ti puno, puno zdravlja a ostalo ćeš ti već uspjeti.

Boom

Ma bravooio. Ti si naše zlato budi svoja ne obraćaj pažnju što ti zli jezici govore

Guest

bravo mala, ponos BiH

Gogo

Bravo tata, svaka cast i Tebi i kcerki...

A. A. A

Hvala ti sto si odabrala BiH vidi se da ste pravedna I postena porodica. A sada kada mi netko kaze Mostar ja odma pomislim na stari most, Velez I LANU... ZIVA NAM I ZDRAVA BILA

.

Od ovoga nema. ka Nista E, neka je od tebe ispalo nešto :-))

Tango

Ovo je samo pocetak i sakupljanje iskustva. Pred Lanom je blistava buducnost (najmanje 3 olimpijade jos a mozda i 4) i ako bude pametno trenirala, cuvala se povreda i redovno se takmicila (a za to treba finansijska pomoc drzave) u narednih 15 godina ce svojoj zemlji i sebi donijeti jako puno medalja.U to sam u potpunosti uvjeren. Samo neka ne gubi motivaciju i bude uporna! Uspjeh je zagarantovan.

rodak.

lana pudar tisi ponos bosne i hercegovine.osvajaces zlatne medaije tvoja plivacka karijera tek pocinje pozdrav za lanu pudar

/ Najnovije