Džeko: Pehlivanović nas je učinio ponosnim

Radiosarajevo.ba
Džeko: Pehlivanović nas je učinio ponosnim
Mladi bosanskohercegovački igrač bilijara Sanjin Pehlivanović osvojio je titulu prvaka svijeta u konkurenciji do 17 godina na juniorskom prvenstvu svijeta u disciplini "9-ball" u Moskvi.

Šestostruki prvak Evrope i treći igrač svijeta u finalu je s 9:1 savladao igrača iz Hong Konga Robbia Jamesa Joaquina Capita. Capito u ovom meču nije imao mnogo šansi protiv mladog bh. prvaka, koji je finale odigrao bez greške.

Ovaj veliki uspjeh mladog bh. prvaka nije ostao nezapažen, pa je kapiten fudbalske reprezentacije BiH, Edin Džeko, preko društvenih mreža javno čestitao na ovom uspjehu Pehlivanoviću.

"Malo nas je, ali imamo svjetskog prvaka, pred kojim je, ako Bog da, još mnogo titula. Zato, iskrene čestitke našem Sanjinu Pehlivanoviću na naslovu svjetskog prvaka u bilijaru. Trud, zalaganje i vjera u sebe su ti se isplatili i zato svaka čast na velikom uspjehu. Učinio si nas ponosnim", poručio je Džeko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije