Džanan Musa nevjerovatnom porukom čestitao Ismailu Barlovu na uspjehu i oduševio navijače u BiH

0
Radiosarajevo.ba
Džanan Musa nevjerovatnom porukom čestitao Ismailu Barlovu na uspjehu i oduševio navijače u BiH
Foto: FIBA / Džanan Musa

Ismail Barlov, ponos Bosne i Hercegovine u paraplivanju, nastavlja da osvaja srca i postavlja standarde na međunarodnoj sceni. Večeras je na Evropskom seniorskom prvenstvu u Portugalu postigao još jedan izuzetan uspjeh - oborio je svoj lični i državni rekord.

Ovaj talentirani sportista već je započeo prvenstvo na neviđen način, osvojivši zlatnu medalju u disciplini 50 metara prsno, što je predstavljalo historijski trenutak za bosanskohercegovačko paraplivanje.

Njegova posvećenost, talent i predan rad sada su ponovo došli do izražaja, dok je oborio sopstveni rekord i još jednom pokazao da nema granica za onoga ko ima odlučnost i srce šampiona.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Ova dostignuća nisu prošla nezapaženo ni među njegovim kolegama i poznatim ličnostima. Džanan Musa, jedan od najpoznatijih košarkaša iz Bosne i Hercegovine, oglasio se na društvenim mrežama kako bi čestitao mladom Barlovu na sjajnom uspjehu.

Na svom Instagram profilu, Musa je podijelio video koji prikazuje fantastičan nastup Ismaila Barlova, uz poruku podrške: "Bravo šampione!".

Ovim gestom, Musa je pokazao da uspjeh takmičara poput Barlova nije samo inspiracija za mlade sportiste, već i izvor ponosa i radosti za cijelu državu.

Ismail Barlov nastavlja da bude uzor svima koji sanjaju o postizanju velikih ciljeva, dok svojim dostignućima pokazuje da se snovi mogu ostvariti uz nepokolebljivu volju i rad.

Džanan Musa čestitao Ismailu Barlovu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije