Đokovićev otac: Neću im nikada oprostiti bombardovanje Srbije

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pavle

Baš mi je žao što ti je sin imao tako traumatično djetinstvo otac te j.ebo....

Jole

Isti su i moji trenutci odrastanja!!!bombardovanje!!!!granatiranje!!!!ubijanje!!!! I sta sad??

Odmah

Ja sam im odmah oprostio to bombardovanje Beograda.

Odmah

Al' im nisam oprostio sto ih nisu vise bombardovali, bar desetinu onoliko koliko su Srbi nas.

Odmah

I nisam im oprostio sto im nisu posavili iste restrikcije koje su postavljene na Njemacku poslije drugog svjetskog rata. Da jesu ne bismo danas imali ove probleme. Garant mira u regiji je slaba i zauzdana Srbija.

Oooo Srđane, Ooo Mrđane, Ooooo Mlađane .....

Zapita li se ti ikad što je taj NATO bombardovao Srbiju? Onako, jelde? Ma ja ......

kikirez

Ma vidi ti "obektivnog" Djokaja!

Bimbo

Gospodine Đokoviću,onda vam nije tesko razumjeti nas u Bih a ponajvise građane Sarajeva!?

Tilto

Smradu jedan nama je tako bilo 4 godine, zbog vaseg ludila, srpski zrak, srpska voda, srpsko drvo, srpski golub i onda svi krivi samo oni jadni posteni i osteceni, zao mi je normalnih Srba ali vecina je bolesna od mitova

Reket

Jedan dan pala granata i nikad im oprostiti neće a u Sarajevu dnevno padalo po 3000 i to skoro 1200 dana neprestano. Bez hrane,ogrijeva,vode,lijekova itd... Stvarno ste svašta vi preživjeli. Neće ni Kosovari nikad oprostiti streljanja, ubijanja civila, bombardovanja ,silovanja itd... Koliko su ljudi samo ograničeni. Sin Novak nije ni nalik.

kemo i davorin

Cekamo te dole Djokovicu stari prdavce pa da TI otpjevamo kako je kad ti roknu vise od dvije,e moja ubleho,svi se pametni pravite kao da ne znate sto su vas bobardovali

AB

Ovo su borbene za domaće tržište !

kikirez

Srdjanche,je li tebi zena Rvatica oprostila Vukovar?!

Guest

majmune jedan kako te nije sramota tako govoriti,u Sarajevu ste ubijali djecu...

BD

Nadam se ljudino da si sve dolare što imate zamjenio za srpske dinare zbog bombardovanja koje ste i više nego zaslužili i opet će vas bombardovati !

N

Stalno nesto protiv zapada a niko u rusiju ne ide. Pa idite u rusiju kanite se zapada. A i ne zapita se nijedan cetalj zasto su bombardovani. Ni hitler nije nikad oprostio sto su bombarfovali njemacku

Prpa

Bila mu prpa od jedne granate . Sta misli kakav osjecaj je imalo pucanstvo dok su ti njegovi barbari unistavali Bosnu i Hercegovinu 4,5 godine?

Latko z'Brode

Bravo narode... baš se naštelio da mu pođem nabrajat a vidim da ste to uradili. Svaka čast... ni dodat ni oduzet

/ Najnovije