Dirljiva poruka Amela Tuke: Mogu samo jedno reći...

1
Radiosarajevo.ba
Dirljiva poruka Amela Tuke: Mogu samo jedno reći...
Foto: Instagram / Amel i Amina Tuka

Osvajač srebrene medalje na 800 metara na Svjetskom prvenstvu u Dohi, naš Amel Tuka, oglasio se ponovo na Instagramu i Facebooku dirljivim porukama.

Naš najbolji atletičar i jedan od najboljih sportista BiH i Balkana na ovoj društvenoi mreži oglasio se da bi podsjetio na prvu godišnjicu braka sa suprugom Aminom, s kojom se vjenčao 12. oktobra 2019. godine u Zenici.

"Prva godišnjica braka ispunjena ljubavlju, srećom, poštovanjem i svega najljepšeg što zaista brak i nosi, uz najljepšeg zajedničkog poklona od dragog Boga, našeg Davuda!
Teško je naći prave riječi i opisati tebe kao osobu, kao suprugu i sada kao majku! Mogu samo jedno reći, za mene si savršena, baš onakva osoba o kojoj sam oduvijek sanjao i molio dragog Boga da mi podari...i podario mi je, nagradio me najvećom nagradom na ovom svijetu koju volim iskreno u Njegovo ime! Volim te ❤️", napisao je Amel Tuka na Facebooku, koji je sa Aminom prošlog mjeseca dobio sina Davuda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije