Brazilac svladao Hrvata Deliju za manje od minute: Pogledajte razorne udarce

0
Radiosarajevo.ba
Brazilac svladao Hrvata Deliju za manje od minute: Pogledajte razorne udarce
FOTO: Screenshot / Bruno Cappelozza i Ante Delija

Hrvatski MMA borac Ante Delija zaustavljen je u prvoj minuti prvog kola PFL-ovog teškaškog turnira u Atlantic Cityju.

Bolji od hrvatskog borca bio je Brazilac Bruno Cappelozza, koji se MMA borbama vratio nakon skoro pa tri godine pauze, odnosno po prvi puta nakon poraza od Jirija Prochazke na Rizin 11 priredbi.

Od Ante u ovoliko kratkom razdoblju meča puno toga ni vidjeti. Sjela je 30-godišnjaku iz Cro Cop Teama nakon pola minute jedna dobra kombinacija, no Cappelozza je to izdržao. Zaprijetio je Ante potom i jednim 'high kickom', ali onda je riječ preuzeo brazilski borac.

Bruno je prvo desnicom uzdrmao Deliju, a onda, kada je 'nanjušio krv', svim silama krenuo po prekid. Ante je pokušao uzvratiti i nekako se izvući iz neugodne situacije, no bio je uzdrman i u brzim razmjenama Brazilac je zadao još nekoliko teških udaraca. Delija je počeo gubiti tlo pod nogama, a sudac je to prepoznao i sasvim opravdano prekinuo meč, piše Fightsite

Cappelozza je zahvaljujući nokaut pobjedi, i to u prvoj rundi, ovom prigodom ugrabio maksimalnih šest bodova i tako napravio veliki korak prema polufinalu turnira koji pobjedniku donosi milijun američkih dolara.

Anti je ovo bio prvi meč nakon novembru 2019. kada je u Zagrebu zaustavio Olija Thompsona.

Pogledajte snimak:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije