MMA borac šokirao objavom na društvenim mrežama: 'Šta god učinim, nije dobro'

0
Radiosarajevo.ba
MMA borac šokirao objavom na društvenim mrežama: 'Šta god učinim, nije dobro'
Foto: Wikipedia / Myke Perry/Arhiva

Par sedmica sve je bilo mirno po pitanju javnog dijela života UFC-ovog velteraša Mikea Perryja.

No, onda je u 2021. godinu ušao na svoj inače nepopularni način, novim incidentom, odnosno zabrinjavajućim ponašanjem. Sve je zapravo krenulo jučer, putem monologa na Twitteru, gdje se odlučio obratiti fanovima.

"Nisam slobodan, nemam vremena i ne želim razgovarati. Nije mi važno što imate za reći, nisam zainteresiran za fotografiju. Ne pitajte me niti kako sam, jedino ako mi planirate dati novac, onda mi ga dajte, nakon toga me možete i nešto pitati", bila je prva Perryjeva objava na Twitteru.

Nakon toga nito nije mogao očekivati što će se kasnije dogoditi, budući da se na Perryjevom Instagramu moglo vidjeti kako je u društvu djevojke otišao na vožnju gliserom.

Izgledali su vrlo raspoloženi, a to je bilo oko 23 sata po srednjoeuropskom vremenu. Samo tri sata kasnije, Perry je objavio dva uznemirujuća "InstaStoryja". Naime, vidimo ga kako leži na podu, nakon čega okrene kameru prema razbijenom staklu.

U drugoj objavi okrenuo je kameru prema svojim krvavim nogama i lokvi krvi pokraj njih. Teško je i zaključiti što se moglo dogoditi, no spojena snimka se odmah pojavila na društvenim mrežama. Perry na snimku potihu psuje i djeluje dezorijentirano.

Kad je Mike u pitanju, teško je pretpostaviti što se dogodilo, no znamo kako se radi o osobi dokazano nagle naravi, a do sada je imao i više incidenata pod utjecajem alkohola.

Uskoro ga čeka i odlazak na sud, gdje će morati odgovarati na vrlo ozbiljne optužbe bivše supruge za porodično zlostavljanje, piše fightsite.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije