Bravo, šampionko: Lejla Njemčević pomela konkurenciju na Svjetskom kupu i ostvarila pobjedu karijere

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sportska fanica

Evo, ove mi vijesti dovoljno poprave dan. Bravo!

Ne pijem dok Paja vozi

♥️🇧🇦⚜️🥇👍👍👍

Oooooooo

Pa koje je mjesto osvojila ako je kroz cilj prošla sa prednošću od 13 minuta i 33 sekunde IZA drugoplasirane Amerikanke Otto Rea Hannah. ?????

Ukuknarkodrug

Bravo Lejla, prava si lavica, bori se i dalje iako ovi ovdje ne cijene biciklizam niti prepoznaju talente i rezultate. A vala redakcijo kad odabirate fotografije čemu ove sa nekim ko se samo privaljuje onima koji nešto ostvare??

Ne pijem dok Paja vozi

Pa koje je mjesto osvojila ako je kroz cilj prošla sa prednošću od 13 minuta i 33 sekunde IZA drugoplasirane Amerikanke Otto Rea Hannah. ????? ka Oooooooo Pa ne znam poslušao njenu izjavu na bosanskom jeziku. A i piše nešto kao prednost od 13 minuta i 33 sekunde

Ne pijem dok Paja vozi

Pa koje je mjesto osvojila ako je kroz cilj prošla sa prednošću od 13 minuta i 33 sekunde IZA drugoplasirane Amerikanke Otto Rea Hannah. ????? ka Oooooooo Ako znaš bosanski jezik

/ Najnovije