Bokseri "Zlatnog ljiljana": Mozzart ohrabruje dobre priče

0
Radiosarajevo.ba
Bokseri "Zlatnog ljiljana": Mozzart ohrabruje dobre priče
Radiosarajevo.ba / Bokseri "Zlatni ljiljan"

Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja, a posebnu pažnju posvećuju uključivanju žena u svoje programe.

Bokseri

Radiosarajevo.ba: Bokseri "Zlatni ljiljan"


Fudbalski, košarkaški, odbojkaški tereni, bazeni, strunjače, ali i – ring! Mozzart nastavlja da pruža kontinuiranu podršku mnogim sportskim kolektivima, a ona je od neprocjenjivog značaja za veliki broj klubova. Ova društveno-odgovorna kompanija najglasnije navija za timove koji veliku pažnju posvećuju radu sa mladima, kao što je bokserski klub “Zlatni ljiljani”!

Bokseri

Radiosarajevo.ba: Bokseri "Zlatni ljiljan"


Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja. Izuzetno su posvećeni i stavljaju akcenat na okupljanje mladih, promociju zdravog života i sportskog duha, a posebnu pažnju daju uključivanju žena u svoje programe.

Bokseri

Radiosarajevo.ba: Bokseri "Zlatni ljiljan"


"Izuzetno nam je važna podrška Mozzarta jer su oni u svom radu pokazali kako se mogu i trebaju ponašati društveno-odgovorne kompanije. Oni pomiču granice, ohrabruju dobre priče i posebno pomažu razvoj sporta", poručio je Adnan Pašić, trener u klubu "Zlatni ljiljani".

Bokseri

Radiosarajevo.ba: Bokseri "Zlatni ljiljan"


Pandemija je donijela izazove u treninzima, razvoju sporta, a posebno u osiguranju održivosti rada. Zato je više nego ikad bila potrebna podrška ovakvim programima.

"Kroz niz naših akcija imali smo priliku da posjetimo veliki broj klubova i vidimo da se mnogi suočavaju sa problemima, ne samo finansijskim, nego i organizacionim. Zato se trudimo da pomognemo što većem broju kolektiva, a niz donacija nastavili smo u Sarajevu. BK “Zlatni ljiljani” je pokazao da se uspješno bori sa svim izazovima, a uvjereni smo da će im naša podrška dati dodatni elan za postizanje još boljih rezultata", naglasila je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova u kompaniji Mozzart.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije