Bh. kickboxer u prvoj rundi nokautirao protivnika

1
Radiosarajevo.ba
Bh. kickboxer u prvoj rundi nokautirao protivnika
Foto: Screenshot/YouTube / Ahmed Krnjić

Bosanskohercegovački kickbokser Ahmed Krnjić odlučio je preuzeti inicijativu zbog nedostatka mečeva u ONE Championshipu. Prešavši na profesionalni boks ove godine, sinoć je odradio svoj drugi meč i pokazao sjajne rezultate.

Debitirao je pobjedom protiv Sinana Ozsahina u prvom mjesecu, a sinoć je nastupio protiv Dražana Janjanina. Brzo je odradio posao, nokautiravši protivnika već u prvoj rundi, čime je ostvario svoju drugu profesionalnu pobjedu.

Iako je Janjanin imao omjer 22-42, Ahmed je naviknut na višu razinu protivnika. Ipak, očekivalo se da će slaviti, što se i dogodilo. Njegova aktivnost i uspjesi obećavaju daljnji napredak.

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Zanimljivo je da će Ahmed ovoga mjeseca nastupiti i u kickboksu na SENSHI 21 eventu, protivnik mu je Nidal Bchiri. S obzirom na dosadašnje rezultate, očekuje se i pobjeda u tom meču.

Aktivnost Ahmeda ove godine je izvanredna - već je odradio tri meča, dva u boksu i jedan u kickboksu. Nadamo se da će se njegova uspješna karijera nastaviti i na većoj sceni, prenosi FightSite.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije