Bećirović i Komšić čestitali Ismailu na osvojenom srebru: Priredio si BiH trenutke ponosa i radosti

1
Radiosarajevo.ba
Bećirović i Komšić čestitali Ismailu na osvojenom srebru: Priredio si BiH trenutke ponosa i radosti
Foto: Facebook / Ismail Barlov

Mladi bosanskohercegovački paraolimpijac, Ismail Barlov, postigao je izvanredan uspjeh na XVII. Ljetnim paraolimpijskim igrama u Parizu, koje su se održale 4. rujna. Nakon briljantne izvedbe u polufinalu utrke na 50 metara prsno, gdje je osvojio prvo mjesto, Ismail je večeras nastavio svoj zapaženi nastup u finalu.

U uzbudljivoj finalnoj utrci, ovaj talentirani sportaš osvojio je srebrnu medalju, čime je dodatno potvrdio svoj izuzetni talent i predanost sportu. Ovaj nevjerovatan uspjeh donio je trenutke ponosa i radosti cijeloj Bosni i Hercegovini.

Povodom njegovog uspjeha, čestitke su uputili najviši dužnosnici Bosne i Hercegovine. Predsjedavajući Predsjedništva BiH, dr. Denis Bećirović, poslao je srdačne čestitke Ismailu.

Nermin Nikšić objavio video s otvaranja mosta i zanimljivu poruku o navikama - ko priča, a ko radi?

Nermin Nikšić objavio video s otvaranja mosta i zanimljivu poruku o navikama - ko priča, a ko radi?

"Dragi naš Ismaile, upućujem ti najsrdačnije čestitke povodom osvajanja srebrene medalje na XVII. Ljetnim paraolimpijskim igrama u Parizu. Ovaj ogroman uspjeh dodatna je potvrda tvog izuzetnog talenta i dokaz da vrijedan rad uvijek daje pozitivan rezultat. Osvajanjem srebrene medalje priredio si cijeloj Bosni i Hercegovini trenutke ponosa i radosti.

Sa samo trinaest godina, već si ostvario impresivne rezultate i postavio standarde koji će zasigurno inspirisati buduće generacije bosanskohercegovačkih sportista. Tvoja predanost i strast za plivanjem su motivirajući za mnoge druge sportiste, a svaki tvoj uspjeh predstavlja ponos cijele Bosne i Hercegovine. Želim ti puno uspjeha u budućim takmičenjima. Bosna i Hercegovina je uz tebe', poručio je Denis Bećirović.

Također, član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, izrazio je svoje oduševljenje, ističući da je Ismailov trud, disciplina i posvećenost inspiracija svima.

"Veliko bravo Ismaile za večerašnju medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! Tvoj trud, disciplina i posvećenost mogu biti inspiracija svima nama. Bosna i Hercegovina je ponosna na vas", napisao je Željko Komšić.

Veliko bravo Ismaile za večerašnju medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! 🥈🇧🇦 Tvoj trud, disciplina i posvećenost...

Posted by Željko Komšić on Wednesday, September 4, 2024

Bosna i Hercegovina ponosno prati svaki korak ovog mladog sportaša i raduje se njegovim budućim uspjesima!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije