Zvjezdan Misimović za Radiosarajevo.ba o psovkama i skandalu na konferenciji u Zenici

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BAD

Mrrrrrrššššššš....treba vas ukinuti dekretom, ne trebate postojati uopšte!!!

Ne pijem dok Paja vozi

Mrrrrrrššššššš....treba vas ukinuti dekretom, ne trebate postojati uopšte!!! ka BAD Koga treba ukinuti

Hgggghhgfgbv

Đaba pare trosite,ukinute nogometni savez i reprezentaciju,malo sto smo svijetska stamota u svemu,sad ste vi dosli kao slag na tortu.

Ljiljani nisu sa Karpata

Đaba pare trosite,ukinute nogometni savez i reprezentaciju,malo sto smo svijetska stamota u svemu,sad ste vi dosli kao slag na tortu. ka Hgggghhgfgbv Nemoj tako govoriti vodi se da neznaš puno. A odbojka, a plivanje, borilački sportovi i puno drugih sportova

Drevna Bosna

Bitno je da ste Vicu oženili. Vico uništava sve, nažalost uz amino anje prprostih i naivnih Bošnjaka!

Penis Bećrovć traži hitnu sjednicu Predsjedništva:

"Proglasiti 20.jun Danom fudbalske žalosti BiH!"

Kada bi...

...ovdje bilo obraza da se zacrveni...ali nema. Zbog toga i svega drugog, BOJKOT REPREZENTACIJE!!! Sto se nas tice, a nismo mala grupa, VISE NE PRATIMO tu bruku !!!!

Fgh

Vico je uslov za postojanje saveza,znaci.... Ovog neznalicu koji po drugi put to dokazuje smijeniti odmah

Ne pijem dok Paja vozi

Mrrrrrrššššššš....treba vas ukinuti dekretom, ne trebate postojati uopšte!!! ka BAD Još nisi objasnio koga treba ukinuti a možda mislimo na isto

Nidje veze

Sta ima hadzibegic pricati citav sat poslije utakmice? Je li on govornik ili trener? Sve sto je imao reci pokazao je svojom nesposobnoscu na toj utakmici, jer luksemburg nije slucajno pobjedio nego ih je nadigrao u svim segmentima igre. Ovo je samo pokusaj da se spasi ostavke. Da ima imalo casti i morala potpisao bi neopozivu ostavku, cime bi priznao vlastitu gresku.

Zvjezdan je primitivac

Sa dna kace. Ko da smo zaboravili kako je Papetu psovao sve po spisku sa centra terena, u pola utakmice. Fuj.

Nodi

Seljak bio i ostao!

/ Najnovije