Zvanični kraj: Neymar i njegova djevojka prekinuli samo mjesec dana nakon što su dobili dijete

0
Radiosarajevo.ba
Zvanični kraj: Neymar i njegova djevojka prekinuli samo mjesec dana nakon što su dobili dijete
Foto: Instagram / Neymar i Bruna dobili kćerku Mavie

Brazilski fudbaler Neymar (31) i njegova djevojka Bruna Biancardi (29) službeno su prekinuli samo mjesec dana nakon što su dobili svoje prvo dijete.

Vijest o njihovom prekidu dolazi nakon nagađanja posljednjih sedmica da više nisu zajedno, a odavno već kruže glasine da je Neymar nevjeran.

Objavom na Instagramu Biancardi je potvrdila vijest.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

"Ovo je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vijestima, sumnjama i sprdnjama, htjela bih vas obavijestiti da nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam".

Fudbaler i influenserica 7. oktobra objavili su rođenje kćerke Mavie rekavši da je novorođenče "upotpunilo njihove živote". Par je javno imao brojne uspone i padove, no činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili.

Ipak, brazilski list Correio Brasiliense već je ranije objavio vijest o njihovom prekidu.

"Nakon 92. prevare, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćerke Mavie", pisali su.

Biancardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila manekenstvom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri.

Neymara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno.

Fudbaler Al Hilala već ima 12-godišnjeg sina, Davija Luccu, s Carolinom Dantas, a trenutno se oporavlja od teške povrede koljena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije