Neymara ostavila djevojka: Prevario je čak 92 puta?

0
Radiosarajevo.ba
Neymara ostavila djevojka: Prevario je čak 92 puta?
Foto: Collage / Neymara ostavila djevojka nakon njegove prevare

Bruna Biancardi odlučila je prekinuti vezu s Neymarom samo mjesec nakon vijesti da su dobili kćerku. Uspješni fudbaler Neymar i influenserica Brune Biancardi više nisu zajedno.

Između njih dvoje sada postoji samo korektan odnos zbog malene Mavie, njihove kćerke koja je na svijet došla skoro. Njih dvoje više nisu zaručeni i zbog toga Neymara nimalo ne zabrinjavaju vijesti o njegovom intimnom životu koje kruže internetom. Zvanična vijest o kraju veze samo je pitanje vremena.

Iako su samo prije mjesec dana proslavili rođenje svoje kćerkice Mavie, čini se kako ovaj par nije uspio s time očvrstiti svoj odnos. Naime, brazilski list Correio Brasiliense objavio je vijest kako je Neymar svoju djevojku Brunu prevario više od, pazite sada, 92 puta.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

"Nakon 92. izdaje, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju zavničnu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćerke Mavie", piše Correio Brasiliense.

Ovaj put Neymar je navodno prevario svoju partnericu na zabavi 28. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Janeira te je Bruna nakon svega odlučila da se konačno rastanu.

Pogledajte spektakularni doček: Neymar predstavljen kao novi igrač Al-Hilala

Pogledajte spektakularni doček: Neymar predstavljen kao novi igrač Al-Hilala

"Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi", poručila je Bruna na svom Instagramu.

Ovo nije prva prevara u posljednjih nekoliko mjeseci pa nas ni ne čudi ovakav splet okolnosti. Biancardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila manekenstvom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri. Neymara je upoznala 2020. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije