Zoran Mamić: Ostajem u Emiratima i ponavljam da sam nevin

Radiosarajevo.ba
Zoran Mamić: Ostajem u Emiratima i ponavljam da sam nevin
EPA / Zoran Mamić
Zoran Mamić na Županijskom je sudu u Osijeku nepravomoćno osuđen na 4 godine i 11 mjeseci zatvora jer je, uz brata Zdravka, Damira Vrbanovića i Milana Pernara, prema presudi optužen da je oštetio GNK Dinamo i državni budžet Hrvatske.

Tereti ga se za davanje mita te za brojne malverzacije u transferu Dejana Lovrena.

Mamić trenutno trenira nogometni klub Al Ain u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te je slučaj komentirao porukom na Twitteru. Prvi je to put da se oglasio nakon presude.

"Uz dužno poštovanje prema Njegovu Veličanstvu Khalifi Bin Zayedu, predsjedniku kluba, stručnome vodstvu i svim navijačima, imam potrebu izvijestiti sve vas o sudskome postupku koji se protiv mene vodi u Hrvatskoj. Nakon dugog i nepravednog suđenja koje je završilo nepravomoćnom presudom, sljedeći korak je žalba, a cijeli je postupak daleko od završetka.

Također, želim vam priopćiti kako me ova presuda neće spriječiti da nastavim raditi svoj posao kao trener Al Aina, nastavit ću raditi s jednakom predanošću kao i dosad. Vodit ću treninge i pripreme svoje momčadi, prijateljske i natjecateljske utakmice, i - uvjeren sam - ostvarivati pobjede i osvajati trofeje. Želim još jednom ponoviti da sam potpuno nevin i siguran sam da ću to i dokazati", nedvosmislen je bio bivši trener Dinama i bivši hrvatski reprezentativac, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije