Zmajice protiv Srbije u baražu za Europsko prvenstvo

1
Fena
Zmajice protiv Srbije u baražu za Europsko prvenstvo
Foto: N/FSBiH / Žrijeb obavljen u Nyonu

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u prvom krugu baraža za plasman na Europsko prvenstvo, koje će se od 2. do 27. jula 2025. godine igrati u Švicarskoj, igrat će protiv selekcije Srbije.

Na današnjem žrijebanju parova za dvije runde baraža u švicarskom Nyonu, u bubnju se našlo 28 selekcija koje će se boriti za preostalih sedam mjesta.

Žrijeb je odlučio da će BiH biti domaćin prvog susreta protiv Srbije, koji će se igrati 23. oktobra, dok je uzvrat u Srbiji na programu 29. oktobra.

Pedofil i nasilnik: Optužen da je godinama silovao dijete i maltretirao izvanbračnu suprugu

Pedofil i nasilnik: Optužen da je godinama silovao dijete i maltretirao izvanbračnu suprugu

Pobjednik ovog para u drugom krugu baraža igrat će protiv pobjednika iz dvomeča Luksemburg – Švedska, a utakmice druge runde baraža igrat će se 27. novembra i 3. decembra.

Švicarska kao domaćin te kao pobjednici ili drugoplasirani iz kvalifikacijskih grupa Lige A: Danska, Engleska, Francuska, Njemačka, Island, Italija, Nizozemska i Španija, već su izborile plasman i naći će se 16. decembra u bubnju za žrijebanje grupa za EP. Žrijeb će biti obavljen u Lozani.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije