Zmajevi trenirali u Le Havreu, svi igrači spremni za Senegal

Radiosarajevo.ba
Zmajevi trenirali u Le Havreu, svi igrači spremni za Senegal
Reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas na stadionu "Oceane" u Le Havreu obavili službeni trening pred sutrašnji prijateljski meč sa Senegalom.

Zdravstveni bilten je dobar i svi igrači će sutra biti na raspolaganju stručnom štabu i selektoru Robertu Prosinečkom.

Uoči večerašnjeg treninga selektor Robert Prosinečki je najavio utakmicu sa Senegalom:

"Bit će nekoliko promjena u ekipi u odnosu na meč s Bugarskom, jer smo i najavili da će svi dobiti minutažu u ove dvije utakmice. Senegal je prema mom mišljenju bolja reprezentacija od Bugarske i vjerujem da će to biti prava utakmica i pravi test za nas. Oni su učesnici Svjetskog prvenstva i imaju igrače koji igraju širom Evrope, u Engleskoj, Italiji i veoma su kvalitetni. Bićemo bolji nego u prošloj utakmici jer smo duže zajedno i neke stvari smo pohvatali", poručio je Prosinečki i najavio sastav: Šehić, Vranješ, Bičakčić, Šunjić, Kolašinac, Cimirot, Sarić, Pjanić, Višća, Džeko i Kodro.

Susret sa Senegalom će biti odigran sutra sa početkom u 20 sati, a sudit će ga Stefan Klossner iz Švajcarske, dok će mu pomagati njegovi sunarodnjaci Remy Remiguis Zgraggen i Vital Jobin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije