Zmajevi ponovo dobili krila: Edin Džeko se javio iz aviona

0
Radiosarajevo.ba
Zmajevi ponovo dobili krila: Edin Džeko se javio iz aviona
Foto: Facebook / Edin Džeko, Sead Kolašinac, Miralem Pjanić, Reuf Karabeg i Maja Delahmetović u avionu za Lisabon

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je oko 20:00 sati konačno poletjela s Međunarodnog aerodroma Sarajevo prema Lisabonu, a iz aviona se javio i kapiten Zmajeva Edin Džeko. 

Iako je za naše Zmajeve ovo sigurno bio dan pun nervoze, to se ne vidi na igračima. Prema fotografiji koju je objavio naš Dijamant Edin Džeko, raspoloženje u avionu je na zavidnom nivou

Pored Džeke, tu su još dva 'starosjedioca', Miralem Pjanić i Sead Kolašinac. Na slici se vide i Maja Delahmetović, bivša igračica SFK 2000, te glavni doktor reprezentacije Reuf Karabeg

Xi Jinping stigao u Srbiju: Srdačno se pozdravio s Vučićem, dočekao ga folklor na aerodromu

Xi Jinping stigao u Srbiju: Srdačno se pozdravio s Vučićem, dočekao ga folklor na aerodromu

Podsjetimo, let je originalno s našeg aerodroma trebao poletjeti u 13:00 sati. Zbog kvara na avionu španskog avioprevoznika AlbaStar, tek su poletjeli oko 20:00 sati. 

Fudbalska reprezentacija BiH će sutra, 17. juna, u 20:45 sati odigrati meč s domaćom reprezentacijom Portugala, u sklopu kvalifikacija za EURO 2024. 

Krenuli 🫣 💙💛 #Lisabon #PortugalBiH

Posted by Edin Džeko on Friday, June 16, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije